Praha 3: Do privatizace se chystá dalších 113 bytů

03.05.2012 19:43

Do privatizace v Praze 3 míří dalších 113 obecních bytů. O jejich prodeji rozhodla na svém posledním zasedání rada městské části, když schválila přípravu na prodej pěti obecních domů. Radnice tak dále naplňuje svůj programový slib, že umožní účast v privatizačním procesu všem oprávněným obecním nájemcům.

Praha 3: Do privatizace se chystá dalších 113 bytů
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 3

Na začátek privatizačního procesu se tak dostávají obecní bytové domy v Koněvově 4 a 81, Lucemburské 26 a 40 a Laubově 3. V případě, že je dům zařazen do přípravy na prodej, prověřuje se po stránce geodetické, stavebně technické a po stránce majetkoprávních vztahů a na základě znaleckého posudku je pak stanovena cena, za kterou se byty budou prodávat oprávněným nájemcům.
Lucemburská 40

„Uvedené byty stojí na samém počátku privatizačního procesu. Konečné rozhodnutí musí nakonec schválit zastupitelstvo a  teprve potom je možné nabídnout bytové jednotky k prodeji jejich oprávněným nájemcům,“ vysvětlil průběh privatizace Tomáš Kalousek, zástupce starosty pro oblast privatizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha3.cz

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…