Praha 5: Community Days v Komunitním centru Prádelna letos již potřetí

17.08.2017 10:04

Na konci září se uskuteční již 11. ročník tzv. Community Days a po třetí budou zaměstnanci Pivovaru Staropramen s. r. o. zvelebovat také Komunitní centrum Prádelna.

Praha 5: Community Days v Komunitním centru Prádelna letos již potřetí
Foto: Praha 5
Popisek: Community Days v Komunitním centru Prádelna

Community Days neboli „Dny, kdy pomáháme“, patří k již tradičním akcím, kdy během tří dnů pracovníci Pivovarů Staropramen pomáhají vybraným místním organizacím, které provozují v nejširším slova smyslu veřejně prospěšnou činnost. Pro vybrané organizace je to obrovská pomoc a podpora. Staropramen také finančně pokryje potřebný materiál a vybavení na samotnou akci, načež během tří dnů se vystřídá cca 40 lidí při samotné práci.

Přípravu prací, dopravu materiálu a pomůcek a samotnou koordinace jednotlivých činností zajistí zaměstnanci komunitního centra. V předchozích ročnících této akce se v Komunitním centru Prádelna opravily a vymalovaly suterénní prostory počítačové učebny, vytvořila se nová jazyková učebna, provedlo se množství drobných oprav v divadelním sále, vymalovaly všechny místnosti, vybudovaly úložné prostory, provedla spousta oprav a zrealizovaly se projekty Závěsné komunitní zahrady a Freeshopu.

„Spolupráce jedné z nejvýznamnějších místních firem s naším komunitním centrem je pěkným příkladem kvalitního a funkčního komunitního projektu propojujícího dva odlišné světy. Jsem rád, že se dále rozvíjí k oboustranné spokojenosti a přináší prospěch především seniorům naší městské části.“ říká JUDr. Petr Lachnit, radní MČ Praha 5, který stál u zrodu tohoto úspěšného propojení.

Letos se v komunitním centru plánuje vybudovat informační koutek s počítači, venkovní posezení tzv. parklet, provést spousta drobnějších oprav a úprav atd. Spolupráce mezi Komunitním centrem Prádelna a Pivovary Staropramen se však neomezuje pouze na tyto tři dny. Během celého roku Staropramen podporuje svými produkty např. vernisáže a slavnostní setkání seniorů, velmi pěkným dárkem pro seniory z Komunitního centra Prádelna byla i letní exkurze do samotného pivovaru spojená s degustací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…