Praha 5: Dětský rugbyový turnaj pod záštitou JUDr. Petra Lachnita

26.04.2014 12:05

Rugby Club Tatra Smíchov uspořádal v neděli 20. dubna turnaj nejmenších rugbystů pro věkové kategorie U 9 (hráči do 9 let) a U 11 (hráči do 11 let). Turnaje se zúčastnily i zahraniční kluby v rámci Prague Youth Rugby Festival. Nad turnajem s bohatým doprovodným turnajem převzal záštitu 1. zástupce starosty městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Dětský rugbyový turnaj pod záštitou JUDr. Petra Lachnita
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Turnaj se konal na hřišti RC Tara Smíchov - Na Císařce v Praze 5. Pořadatelé připravili bohatý doprovodný program pro všechny děti a diváky. K vidění byly ukázky zásahu Pohotovostní motorizované jednotky Policie ČR. Městská policie Praha 5 pak předvedla malým divákům ukázky výcviku služebních psů, služební vozidla a motorky. Na programu dne byla rovněž ukázka poslušnosti služebních psů včetně zadržení agresívního pachatele a předvedení jízdní skupiny na koních se simulovaným přechodem ohně a dýmem. Největší atrakcí však byly policejní koně, na kterých se mohli děti i povozit. 

Po celou dobu byl dětem k dispozici skákací hrad, ale návštěvnici mohli především zhlédnout turnajová utkání přibližně 20 dětských týmů jak pražských, tak i mimopražských klubů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…