Praha 5: Jarní den seniorů se uskuteční pod záštitou Petra Lachnita

25.04.2017 9:17

Pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita uspořádá Městská část Praha 5 Jarní den seniorů. V rámci Jarního dne seniorů připravil Úřad Městské části Praha 5 pro své seniory společenské setkání v Paspově sále Smíchovského pivovaru.

Praha 5: Jarní den seniorů se uskuteční pod záštitou Petra Lachnita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

Součástí tohoto setkání je i divadelní hra autora a režiséra Zdeňka Podskalského „Liga proti nevěře“. Hlavní role ztvárňují Michaela Kuklová a Ivo Šmoldas.

Dne 25. dubna si v Paspově sále Smíchovského pivovaru příznivci divadla přijdou na své. Komedie s detektivní zápletkou, tak by se dala charakterizovat tato divadelní inscenace – žena a její milenec, vracející se manžel, další žena hledající svého manžela. Je to ten původní milenec nebo není? Manžel je prý v koupelně – mrtev! Dá se utéci z třetího patra? Dá se vraždit žehlicím prknem? Vejde se milenka do krbu? A nezbláznili se všichni náhodou… „Liga proti nevěře“ je pestrobarevná, vtipná a svižná komedie, neskrývající prvky moderní goldoniády.

Vstup je na pozvánky, které senioři obdrží zdarma na Úřadu městské části Praha 5. Počet pozvaných osob-seniorů je limitován kapacitou sálu, která je 250 osob.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…