Praha 5: Pohádkový les „Cesta kolem světa za 80 minut“ přilákal přes jedenáct tisíc lidí

19.10.2016 9:17

Mezi nejoblíbenější akce pro děti, jež pořádá městská část Praha 5 pod záštitou radního Petra Lachnita, se jednoznačně zařadil Pohádkový les „Cesta kolem světa za 80 minut“, který si v sobotu 15. října nenechalo ujít 11.000 lidí. Ti všichni v Kinského zahradě zažili mnoho zábavy, dobrodružství a legrace. Přes 80 procent dětí přitom bylo z městské části Praha 5.

Praha 5: Pohádkový les „Cesta kolem světa za 80 minut“ přilákal přes jedenáct tisíc lidí
Foto: Archiv Petra Lachnita
Popisek: Petr Lachnit převzal záštitu na akcí Pohádkový les „Cesta kolem světa za 80 minut“.

Akce začala v dopoledních hodinách u Musainonu, děti za doprovodu rodičů měly za úkol na trase dlouhé jeden kilometr plnit úkoly, které jim zadávaly pohádkové postavy. Od nich pak za splněné úlohy dostaly razítka a po jejich předložení v cíli na ně čekal věcný dárek. Program zpestřily i bohaté výtvarné dekorace a profesionální kostýmy z příběhů Julese Verna. Musaion připravil pro děti výtvarné dílny s tématikou staročeských řemesel. K úspěchu akce přispělo i příjemné počasí a chutné občerstvení.

„Účast lidí několikanásobně předčila naše očekávání, jsme rádi, že se všichni dobře bavili a odnesli si spoustu zážitků z příjemně stráveného odpoledne. Radnice bude rozhodně takovéto aktivity i nadále podporovat,“ řekl naší redakci radní Petr Lachnit, který nad akcí převzal záštitu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…