Semináře povede Romana Junková, která se této problematice dlouhodobě věnuje a má s přirozeným stravováním spoustu praktických zkušeností. Sama uvádí: „Vnímat při našem stravování roční období není objev moderní doby. Již naši předkové se přirozeně tímto způsobem stravovali. Ostatně jim ani nic jiného nezbývalo. Zcela respektovali přírodní cykly, žili v souladu s přírodou a jedli to, co jim zrovna nabízela. V létě a na podzim se radovali z darů sklizně, v zimě byly zdrojem jejich výživy potraviny uložené ve sklepě či ve spíži a s jarem, kdy se zásoby již tenčily, přišla ke slovu odlehčená strava, která pomohla pročistit organizmus po zimě a připravit jej na další životní cyklus.“

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV