Praha 5: Výstava fotografií Josefa Endala „Viděno NIKONEM“ v Galerii Prádelna

20.05.2017 9:28

V úterý 23. května se v 18 hod. uskuteční v Komunitním centru Prádelna vernisáž výstavy fotografií Josefa Endala „Viděno NIKONEM“. Výstava potrvá do 30. června 2017. Záštitu nad výstavou převzal JUDr. Petr Lachnit, radní pro sociální oblast MČ Praha 5.

Praha 5: Výstava fotografií Josefa Endala „Viděno NIKONEM“ v Galerii Prádelna
Foto: Praha 5
Popisek: Fotografie Josefa Endala

Josef Endal na výstavě návštěvníkům představí svůj fotografický pohled na svět. Autor dle svých slov poprvé držel fotoaparát v ruce v osmi letech, v roce 1974 se náhodně setkal se známým fotografem Oldřichem Karáskem, který se stal jeho prvním a zároveň posledním mentorem, co se fotografií týká. Po několika letech tápání, jak říká, se k fotografii vrátil až někdy kolem roku 2000, tentokrát už s digitální technikou a intenzivněji se fotografii věnuje posledních osm let.

Má rád fotografii živou a nestrojenou a preferuje na ní současnost. Sám se za fotografa nepovažuje, tvrdí, že je spíš fanda pokud možno dobře udělané fotografie. Ostatně to mohou všichni zájemci posoudit právě na vernisáži, nebo při návštěvě výstavy „Viděno NIKONEM“ v Galerii Prádelna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…