Praha 5 pořádá výlety pro seniory - tentokrát i do Plzně

17.04.2019 9:15

Městská část Praha 5 i na jaře připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je tentokrát Plzeňský pivovar Prazdroj a meditační zahrada v Plzni. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5 pořádá výlety pro seniory - tentokrát i do Plzně
Foto: Praha 5
Popisek: Výlet seniorů - ilustrační foto

Výlet je naplánován ve dvou termínech, na čtvrtek 30. května a na čtvrtek 6. června 2019. V obou termínech budou vypraveny dva autobusy, pro zájemce z řad seniorů je připraveno celkem 188 míst.

Výlet je určen pro občany ve věku nad 60 let s místem trvalého bydliště na území Městské části Praha 5. Zájemci bude vydán poukaz na výlet po předložení občanského průkazu.

Místem výdeje poukazů bude první den prostor „Výdeje parkovacích oprávnění ZPS“ v Preslově ulici č. 5 (roh Náměstí 14. října a Preslovy ulice), a to dne 23. května 2019 od 8 do 12 hodin. Pokud nebudou vydány všechny poukazy první den, další možnost bude v úřední dny: pondělí a středa 8 - 18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216 budovy Úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 1381/4.

Autobus bude přistaven pro držitele poukazu v den odjezdu od 8:30 hodin u stanice metra Radlická, na zastávce autobusu č. 904. Předpokládaný návrat je okolo 18. hodiny. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu, vstupy do objektů a oběd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…