Praha: Primátorka se setkala s občánky narozenými první den roku

27.04.2017 19:51

Praha pravidelně oceňuje děti, které se narodily v pražských porodnicích 1. ledna 2017 a jejich rodiče mají trvalý pobyt na území hlavního města. Letos to bylo jedenáct dívek a deset chlapců, jimž primátorka Adriana Krnáčová v Rezidenci primátorky dnes předala pamětní list, stříbrnou minci a peněžitý dar.

Praha: Primátorka se setkala s občánky narozenými první den roku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Tradice oceňování všech dětí narozených na území hlavního města 1. ledna začala v roce 2001. Prvním narozeným občánkem letošního roku je Ema Pacovská narozená 00:02 hodin.

„Vítání prvních občánků nového roku patří mezi příjemné povinnosti spojené s funkcí primátorky. A dnes jsem tu nejen jako primátorka a matka, ale také jako budoucí babička. Novým občánkům i jejich rodičům přeji především hodně zdraví a také, ať se jim v našem městě dobře žije a ať mu zůstanou věrní i v dalších letech,“ uvedla primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…