Praha: Rada schválila vypsání výběrového řízení na ředitele Domova pro seniory Bohnice

30.06.2015 18:16

Rada hl. m. Prahy schválila vyhlášení výběrového řízení na pozici ředitele v nově vzniklé příspěvkové organizaci Domov pro seniory Bohnice. Přihlášky mohou uchazeči zasílat do 20. 7. 2015.

Praha: Rada schválila vypsání výběrového řízení na ředitele Domova pro seniory Bohnice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Zastupitelstvo hl. m. Prahy na své červnové schůzi schválilo s účinností od 1. 9. 2015 vznik nové příspěvkové organizace Domov pro seniory Bohnice. Toto zařízení vznikne oddělením od DS Ďáblice, se kterým bylo krátkodobě sloučeno za účelem vnitřní stabilizace, která již byla úspěšně završena. Sociální služby začne domov poskytovat od 1. 1. 2016.

Uchazeč o pozici ředitele musí splňovat standardní podmínky, tedy musí se jednat o občana ČR či cizího státního příslušníka s trvalým pobytem v ČR a znalostí českého jazyka, vysokoškolským vzděláním a minimálně dvouletou praxí ve vedoucí funkci v zařízení sociálních služeb. Spolu s žádostí musí uchazeč taktéž předložit zjednodušenou rozvahu o funkci a rozvoji příspěvkové organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…