Praha: Větší část Letenských sadů čeká rekonstrukce

03.03.2015 15:58

Rada hl. m. Prahy dnes schválila záměr vypsat veřejnou zakázku na opravu větší části Letenských sadů, především v okolí Hanavského pavilonu. Výběrové řízení samotné by mělo začít v dubnu letošního roku, předpokládaná hodnota zakázky činí 9.032.000 Kč bez DPH.

Praha: Větší část Letenských sadů čeká rekonstrukce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

Rekonstrukce zahrnuje obnovu vegetačních úprav a pěšího parteru včetně stavebních doplňků, povrchů komunikací, laviček a veřejného osvětlení. Součástí stavby je také výstavba odpočívadel s dalšími lavičkami. Realizace proběhne podle požadavků a za účasti orgánů památkové péče.

„Oprava větší části Letenských sadů podstatně zlepší jejich vzhled a také místo výhledů z hrany Letenské pláně. Letenské sady mají pro Prahu mimořádný význam, a proto si tuto významnou rekonstrukci zcela jistě zaslouží,“ uvedla radní Jana Plamínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…