Praha dala vstupenky na Laver Cup malým tenistům

22.09.2017 14:30

Hlavní město Praha obdrželo v rámci partnerství s pořadateli tenisového Laver Cupu 50 vstupenek na víkendové zápasy. Ty věnovala malým pražským tenistům, kteří se tak mohou těšit, že na vlastní oči uvidí světové tenisové hvězdy.

Praha dala vstupenky na Laver Cup malým tenistům
Foto: praha.eu
Popisek: Praha, děti a tenis

„Vstupenky se konečně dostávají k těm, kteří si to zaslouží nejvíc. Rozhodl jsem ve spolupráci s Pražským tenisovým svazem, že vybereme a odměníme nejlepší malé tenisty. Pro ně to bude odměna za tréninkové úsilí a zároveň obrovský zážitek a inspirace do další kariéry,“ uvedl náměstek primátorky pro dopravu, sport a volný čas Petr Dolínek, který dnes lístky osobně předal dětem přímo v O2 Aréně, která bude od zítřka dějištěm 1. ročníku Laver Cupu.

Děti tak uvidí v akci největší tenisové hvězdy současnosti v čele s Rafaelem Nadalem, Rogerem Federerem nebo českou jedničkou Tomášem Berdychem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…