Praha pořádá zasedání Komise Rady Asociace krajů České republiky pro sociální záležitosti

17.05.2017 7:34

Ve středu 17. května se v Praze uskuteční zasedání Komise rady Asociace krajů ČR pro sociální oblast. Na zasedání dorazí zástupci všech čtrnácti krajů a svou účast přislíbila i ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová-Tominová a primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová.

Praha pořádá zasedání Komise Rady Asociace krajů České republiky pro sociální záležitosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Hlavními tématy budou informace z oblasti plánovaných změn v legislativě a financování sociálních služeb. „Pro hlavní město je toto pořadatelství důležité v rámci  působení v asociaci. Věřím, že se budeme nejen dobře prezentovat, ale projednáme  při zasedání vážná témata jako  dofinancování sociálních služeb, novelu zákona o sociálních službách či příprava zákona o sociálním podnikání,“ popisoval radní pro sociální oblast Daniel Hodek.

Pořadatelství rotuje mezi jednotlivými kraji a vychází tak na daný kraj zhruba jednou za tři roky. Jde o významnou odborně – politickou akci, která ovlivňuje realizaci sociální politiky jak na celostátní, tak krajské, úrovni. V rámci jednání se bude prezentovat také hl. m. Praha nejen bohatou historií a novinkami, ale především svou sociální péčí. 

Místo konání jednání: Hotel Kampa, Rytířský sál

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …