Pražský registr vozidel na Bohdalci rozšiřuje pracoviště

29.12.2011 12:00

Od 2. ledna 2012 bude stávající odloučené pracoviště registru vozidel v Praze 10 - Bohdalci, Nad Vršovskou horou 88, doplněno nově zřízeným pracovištěm umístěným o cca 200 m dále po ulici Nad Vršovskou horou po pravé straně. Odbor dopravně správních agend Magistrátu hl. m. Prahy tak motoristické veřejnosti nabídne komfortnější prostředí pro vyřizování záležitostí v registru vozidel.

Pražský registr vozidel na Bohdalci rozšiřuje pracoviště
Foto: Archiv
Popisek: Státní opera Praha

Na tomto pracovišti budou prováděny běžné úkony jako zápisy vozidel do registru, změny údajů vedených v registru vozidel, trvalé a nově také dočasné vyřazování vozidel z registru (depozit), pro které dosud sloužilo pracoviště v dolní části areálu STK Bohdalec. Toto pracoviště deponování registračních značek bude zrušeno.

Na stávajícím pracovišti budou nadále odbavovány požadavky o schválení technické způsobilosti jednotlivě dovážených vozidel ze zahraničí, zápisy technických změn do odkladů a nově zde bude umístěn registr historických a sportovních vozidel, který dosud sídlil v Praze 5, Motole, Plzeňská 215b. Toto pracoviště v Motole se dnem 30. 12. 2011 ruší. K podání žádostí o schválení technické způsobilosti jednotlivě dovážených vozidel je třeba využít služeb ostatních poboček registru vozidel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…