Přerov: Do boje o přerovskou radnici jde jedenáct politických stran a hnutí

21.07.2022 17:35 | Tisková zpráva

Jedenáct stran a hnutí se bude v Přerově ucházet v komunálních volbách o přízeň voličů. V minulých volbách do zastupitelstva, v roce 2018, šlo do boje o radnici dvanáct stran a do zastupitelstva se jich dostalo osm. Volby se uskuteční ve dnech 23. a 24. září a do dnešní 16. hodiny mohli zástupci stran dokládat své kandidátky.

Přerov: Do boje o přerovskou radnici jde jedenáct politických stran a hnutí
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Přerované budou mít možnost vybírat z těchto stran a hnutí: KDU-ČSL a TOP 09, Piráti – ODVAHA ZMĚNIT PŘEROV, Za prosperitu města Přerova a jeho místních částí, Svoboda a přímá demokracie (SPD), ANO 2011, Pomáháme městu – ODS a nezávislé osobnosti, Komunistická strana Čech a Moravy, Společně pro Přerov – koalice politického hnutí Změna a NEZÁVISLÉ VOLBY, Srdce Přerova, Česká strana sociálně demokratická a STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ. 

Voliči nemusejí volit pouze jedno uskupení, ale mohou dát preferenční hlasy kandidátům napříč všemi stranami – zakřížkovat mohou na volebních lístcích až 35 osob. Počet volebních místností i jejich umístění zůstává beze změny, pouze nebude kvůli rekonstrukci otevřena volební místnost v Meoptě, místo toho přijdou voliči na adresu Bohuslava Němce 4, kde sídlí Most k životu.

Volby začnou v pátek 23. září úderem 14. hodiny, volební místnosti se zavřou v deset večer. V sobou 24. září budou moci voliči přijít k urnám od 8 do 14 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na Muchovu stezku vykročí i Brno

19:11 Na Muchovu stezku vykročí i Brno

Ivančice, Moravský Krumlov či třeba slovenské Piešťany a ode dneška čerstvě zámek Zbiroh a město Brn…