Přerov: Kontejnery na jarní odpad se v ulicích neobjeví

21.04.2020 17:58

Velkoobjemové kontejnery tentokrát nebudou v Přerově a jeho místních částech přistavovány na obvyklá stanoviště. Rovněž svoz nebezpečného odpadu z místních částí se konat nebude. Rozhodnuto tak bylo v souvislosti se současnou situací a nebezpečím nákazy.

Přerov: Kontejnery na jarní odpad se v ulicích neobjeví
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

„Původní harmonogram, nastavený na květen až červenec, letos neplatí. Máme ale otevřeny sběrné dvory v ulicích Na Hrázi a Želatovská, kam mohou Přerované odložit větší odpad,“ řekl jednatel Technických služeb města Přerova Bohumír Střelec.

Kontejnery bývají do ulic města obvykle přivezeny na začátku března – letos ale došlo ke změně, neboť areál Technických služeb města Přerova procházel rekonstrukcí spočívající v rozšíření sběrného dvora - a nebylo možné skloubit stavbu a zároveň třídění odpadů z kontejnerů. Proto bylo rozhodnuto, že kontejnery budou rozvezeny na stanoviště až v květnu, do záměru ale vstoupilo bezpečnostní opatření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…