Přerov získal druhou cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost

15.11.2023 10:32 | Tisková zpráva

Olomoucký kraj ocenil subjekty, organizace, obce i živnostníky, kteří se chovají společensky odpovědně, tedy dělají pro společnost, své partnery, zaměstnance či životní prostředí víc, než jim ukládá zákon. Ocenění se předávalo v pondělí 13. listopadu v Červeném kostele v Olomouci.

Přerov získal druhou cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Druhou cenu v soutěži Olomouckého kraje získalo za obce s rozšířenou působností město Přerov. Na prvním místě se umístila Olomouc, třetí příčka patřila Jeseníku. „Vloni byl Přerov bronzový, letos si tedy se stříbrnou příčkou polepšil. Jsem přesvědčený, že našim občanům nabízíme kvalitní služby – a umístění v třetím ročníku této soutěže je toho důkazem,“ řekl primátor Přerova Petr Vrána. Dotazníky posuzovali certifikovaní manažeři společenské odpovědnosti a vítěze vybírala speciálně složená porota. Ta hodnotila různé stránky života města. Od toho, jak se magistrát stará o své zaměstnance, jak pečuje o jejich odborný růst, přes to, jak otevřeně se chová k občanům s důrazem na zveřejňování informací k rozpočtu a zakázkám – až třeba po otázky, jaké dělá aktivity pro podporu životního prostředí. Cenu z rukou krajských radních Aleše Jakubce a Jana Žůrka převzaly vedoucí Kanceláře primátora Daniela Novotná a tisková mluvčí města Lenka Chalupová.

Čestné uznání za účast v soutěži získala z Přerova ještě i společnost Precheza.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: V den oslav se zájemci mohou svézt historickým vlakem s parní lokomotivou

7:37 Hodonín: V den oslav se zájemci mohou svézt historickým vlakem s parní lokomotivou

V sobotu 22. června, kdy si v Hodoníně budeme připomínat 100. výročí od prezidentské návštěvy T. G. …