Přes padesát hasičských družstev bude bojovat o putovní pohár bohumínských radních

01.08.2014 18:00

O Pohár rady města Bohumín budou bojovat dobrovolní hasiči z celého Moravskoslezského kraje v sobotu 2. srpna v prostorách bohumínského fotbalového hřiště TJ Vrbice. Dvanáctý ročník soutěže, který je součástí prestižní hasičské Moravskoslezské ligy v požárním útoku, odstartuje v Bohumíně-Vrbici už ve 12 hodin. Organizátoři očekávají několik desítek soutěžních týmů.

Přes padesát hasičských družstev bude bojovat o putovní pohár bohumínských radních
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

„Podle předběžných ohlasů očekáváme přes 50 soutěžních družstev dobrovolných hasičů. Přijedou převážně ze severní Moravy, ale předpokládáme, že i ze Slovenska,“ říká Martin Rajsi z pořádajícího SDH Vrbice.

Na diváky čeká atraktivní hasičský útok, při němž budou sedmičlenná družstva zápasit nejen s vodou, ale také s časem. Soutěžící budou čerpat vodu z připravených nádob a jejich úkolem pak bude srazit proudem vody elektronický terč. Soutěžit se bude ve dvou kolech a třech kategoriích. Kromě tradičních družstev mužů a žen se představí i veteráni nad 35 let. Vítězné mužské družstvo získá putovní pohár, na ženy a veterány zase čekají poháry a věcné dary. Do druhého kola, které je oceněno finančně, postupuje 8 nejlepších mužských družstev. Finanční odměna čeká na prvních pět ženských družstev a první tři družstva veteránů.

Po skončení hasičského zápolení bude pro všechny zúčastněné připraven tradiční taneční večer s živou hudbou. Více informací o soutěži najdete na stránkách vrbických hasičů www.sdhvrbice.com. Akce probíhá za finanční podpory města Bohumína.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-bohumin.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…