Příbram: Městská policie posiluje hlídky kvůli krádežím květin z hrobů

10.08.2016 11:36

V poslední době se na příbramských hřbitovech množí stížnosti na krádeže květin. Zejména teď, v letních měsících, nejsou opakované krádeže květin ničím neobvyklým. Městská policie Příbram proto posílila v daných lokalitách hlídky a na vybraných místech dokonce umístila i fotopasti.

Příbram: Městská policie posiluje hlídky kvůli krádežím květin z hrobů
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Městská policie přijala příslušná opatření, přesto dále prosí občany o pomoc a obezřetnost při návštěvě hřbitovů. „V případě podezření na krádež volejte ihned linku 156,“ vyzývá občany k větší všímavosti a spolupráci Městská policie Příbram.

Květiny bohužel nemizejí jen na příbramských hřbitovech, ke krádežím - zejména letniček - dochází i v městské výsadbě – zejména na kruhových objezdech. V letošním roce je dle Technických služeb města Příbrami škoda odhadnuta na 10.000 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…