Příbram: Městský architekt zve na komentovanou prohlídku parkovacího domu

02.10.2023 7:17 | Tisková zpráva

Tématem třináctého ročníku Dnů architektury jsou konstrukce. V Příbrami se u této příležitosti uskuteční komentovaná prohlídka, jejímž cílem bude novostavba parkovacího domu a funkcionalistické domy v Pražské ulici.

Příbram: Městský architekt zve na komentovanou prohlídku parkovacího domu
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V letošním roce v rámci Dnů architektury městský architekt pořádá ve středu 4. října prohlídku novostavby parkovacího domu, kde bude k vidění především hotová železobetonová konstrukce. Po prohlídce zmíněné novostavby se účastníci přesunou k funkcionalistickým domům v Pražské ulici.

Sraz účastníků je ve středu 4. října v 16:45 před parkovacím domem v ulici Čs. armády. Počet míst je omezen, proto je nutná rezervace na tel. 602 732 843.

Mezinárodní den architektury jako takový je oficiálně stanoven na první říjnové pondělí. V Česku a na Slovensku však neslavíme pouze jeden den, ale celý Týden architektury. Festival umožňuje široké veřejnosti nahlédnout na své okolí nevšední optikou pod vedením architektů, historiků a odborníků, kteří jim přibližují zajímavosti z jejich čtvrtě, bydliště i širšího okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…