Příbram: Na Nováku si zaskákejte na vzduchových trampolínách

21.08.2017 13:45

Vzduchové trampolíny jsou velmi atraktivním herním prvkem a jsou přitažlivé pro všechny věkové skupiny. Dvě takové, jedna pro větší a druhá pro ty nejmenší děti, byly nově vybudovány v areálu příbramského přírodního koupaliště Nový rybník.

Příbram: Na Nováku si zaskákejte na vzduchových trampolínách
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

„Už první testovací dny prokázaly, že tento nový herní prvek bude další oblíbenou atrakcí na Nováku,“ uvedla místostarostka města Příbrami Alena Ženíšková s doplněním, že jedna je vedle Rákosníčkova hřiště a druhá, ta větší, je v blízkosti hřiště vodního.

„Děti nové žluté trampolíny uvítaly s nadšením. Mám z toho radost, protože pobyt na čerstvém vzduchu už dnes není pro děti tak samozřejmý, jako tomu bylo dříve. Trampolíny jsou tedy zdravou aktivitou namísto sezení u počítače,“ dodala.

Skákání na vzduchových trampolínách přináší radost a nadšení dětem i dospělým. Díky konstrukci vzduchového polštáře prakticky nehrozí žádné riziko úrazu. Vzduchová trampolína se směrem od středu k okraji postupně svažuje k zemi, takže nehrozí pád z výšky. Skákáním na trampolíně trénujete komplexně celé tělo, a to s pozitivním účinkem na srdeční a krevní oběh. Skákání zlepšuje motorický vývoj a pomáhá při udržení stabilní hmotnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…