Příbram: Nové parkoviště u nemocnice otevírá své brány

13.02.2018 10:48

Dnešního dne bylo ve zkušebním provozu zprovozněno nové parkoviště u nemocnice, v ulici Generála Tesaříka. Jeho celková kapacita je 122 parkovacích stání, výstavbu financuje město Příbram ze svého rozpočtu. Součástí projektu je i točna pro autobusy MHD, výstavba nové zastávky, která bude stát přímo před nemocnicí, je plánována na letošní jaro.

Příbram: Nové parkoviště u nemocnice otevírá své brány
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

V rámci zhruba dvouměsíčního zkušebního provozu budou doladěny poslední detaily. Terénní úpravy kolem parkoviště, výsadba zeleně a vodorovné dopravní značení budou realizovány, jakmile nastanou příznivé klimatické podmínky.

Náklady na výstavbu dosáhly výše 9 milionů 140 tisíc korun (včetně DPH), zhotovitelem stavby je společnost BES, s. r. o. Údržbu a správu parkoviště budou mít na starost Technické služby města Příbrami.

Po dobu zkušebního provozu bude parkování zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…