Příbram: Ohlasy na sportovní příměstský tábor jsou pozitivní

16.08.2017 17:13

Tábor se konal ve dvou termínech, ten druhý pondělním dnem skončil. Ohlasy na tábor jsou zatím pozitivní a maminky i děti si ho pochvalují.

Příbram: Ohlasy na sportovní příměstský tábor jsou pozitivní
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Sportovní zařízení města Příbram pořádala letos poprvé sportovní příměstský tábor pro děti. Tábor se konal ve dvou termínech, ten druhý pondělním dnem skončil. Ohlasy na tábor jsou zatím pozitivní a maminky i děti si ho pochvalují.

První tábor se konal v termínu od 17. 7. do 21. 7. a druhý od 7. 8. do 11. 8. Děti si vyzkoušely různé sportovní disciplíny, kolektivní hry a každé ráno využívaly plavecký bazén, kde zlepšovaly své plavecké dovednosti. To vše zábavnou formou pod dohledem zkušených a ochotných instruktorek.

„Dceři se na příměstském táboře moc líbilo, velice si oblíbila celý tým vedoucích, který pro děti připravil všestranné aktivity na celý týden. Moc děkuji celému týmu, dcera se každý den vracela domů spokojená a nadšená,“ napsala nám jedna ze spokojených maminek.

V rámci tábora využívaly naše instruktorky s dětmi prostory Aquaparku, venkovního bazénu, sportovní haly a areál Nový rybník včetně minigolfu. Navštěvovaly také například klidovou zónu Ryneček, Padák nebo workout park.

„Chci poděkovat těm, kteří tábor vedli a zorganizovali. Velice si toho vážím a věřím, že v příštím roce budeme v těchto aktivitách pokračovat, protože zájem dětí o tento typ táborů je velký,“ uvedla místostarostka města Příbram Alena Ženíšková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…