Příbram: Skatepark a Junior klub - nápady za vstupenku na megaskluzavku

17.08.2016 20:55

Pyramidy, bazén či schůdky? O tom, jak by měl nový příbramský skatepark vypadat, mají jeho uživatelé určitě jasno. Přesto radnice nedávno vyzvala širokou veřejnost, aby se právě k úpravám ve skateparku a Junior klubu vyjádřila. K rukám místostarostky města Příbrami Aleny Ženíškové přišla řada námětů a nápadů, které budou mimo jiné tématem setkání a budou vyhodnoceny přímo ve stávajícím skateparku (uzávěrka návrhů je 19. 8.).

Příbram: Skatepark a Junior klub - nápady za vstupenku na megaskluzavku
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Kromě autorů námětů byli přizváni i odborníci na „skejťáckou“ problematiku, včetně specialistů na návrhy, projektování a výstavbu skateparků a bikeparků. Na Vaše dotazy bude na místě odpovídat také vedení města a městský architekt.

Pokud to bude možné, prostřednictvím Vašich médií zveme širokou veřejnost a zejména mládež, aby v pátek 26. srpna od 18 hodin do skateparku přišli a podělili se o své nápady, postřehy a myšlenky nejen na téma nového skateparku, ale i Junior klubu.

Každý dobrý nápad odměníme vstupenkou na megaskluzavkovou akci „Příbram bude jezdit po zadku“, která se v Příbrami uskuteční v neděli 28. srpna od 10 do 17 hodin na třídě Osvobození.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…