Příbram: Úprava v provozu MHD

16.03.2020 10:51 | Zprávy

Ohroženou skupinou jsou všichni ti, kteří pravidelně přicházejí do styku s širokou veřejností. Do této skupiny patří také řidiči autobusů.

Příbram: Úprava v provozu MHD
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Od dnešního dne funguje MHD Příbram dle prázdninových jízdních řádů. Město přistupuje k dalšímu omezení, tentokrát ne v počtu spojů, ale v možnosti nástupu do vozů. „Cestující budou moci až do odvolání v příbramské MHD nastupovat pouze prostředními a zadními dveřmi. K tomuto kroku přistupujeme z důvodu ochrany řidičů i samotných cestujících, kdy je třeba co nejvíce omezit osobní kontakt,“ uvedl k zavedení opatření starosta města Jan Konvalinka.

Podle vyjádření společnosti Arriva, provozovatele MHD Příbram, fasují řidiči hygienické a ochranné pomůcky, autobusy jsou pravidelně dezinfikovány a v nejbližší době by společnost měla mít k dispozici ozonovací stroj k důkladné dezinfekci vozů.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

mzdy

V čem vám dám za pravdu je, že jsou u nás nízké mzdy, ale není to i chybou vás, protože i vy jste dlouho byli u vlády a mohli jste s tím něco udělat? Moc nechápu, co nyní změníte, když budete sedět v Bruselu, tedy krom toho, že vy si finančně určitě polepšíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nový Bor: Dětští hasiči se pokusí o nový český rekord

22:28 Nový Bor: Dětští hasiči se pokusí o nový český rekord

O nový český rekord v dálkovém vedení vody se pokusí dětští hasiči ve věku od 4 do 15 let. Přes dese…