Prostějov: Informujeme o nejnovějších aktualitách z dění města

23.04.2017 21:50

Máte zájem o dění v Prostějově a nemáte čas sledovat Aktuality na webu města? Novinky z první ruky zašleme přímo do vaší mailové schránky! Stačí si je objednat.

Prostějov: Informujeme o nejnovějších aktualitách z dění města
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Nabízíme informace týkající se jak občanů města, samosprávy, tak i využití volného času. Čtěte a buďte v obraze, mějte informace, které jiným chybí. Novinky Vám zašleme přímo do vaší e-mailové schránky! Všechny aktuální novinky, které se objevují na webu města Prostějova v AKTUALITÁCH, si můžete takzvaně pojistit. Stačí si jejich zasílání jednoduše objednat v odkaze na stránce s Aktualitami.

Po rozkliknutí odkazu AKTUALITY E-MAILEM zájemce označí sekce, které ho zajímají, a ze kterých požaduje zasílat informace. Zadat je třeba mailovou adresu a vše následně ULOŽIT NASTAVENÍ.

Odkaz vedoucí k objednání aktualit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…