Prostějov: Webové stránky města nabízí virtuální novinku

10.08.2017 7:28

Nová virtuální prohlídka nabízí jak letecký pohled na město, tak i „procházku“ po jeho historické části, včetně radnice.

Prostějov: Webové stránky města nabízí virtuální novinku
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Webové stránky města nabízí virtuální novinku, vstup do ní naleznete ZDE.

K dispozici je aplikace virtuální prohlídky s využitím responzivního designu. Virtuální návštěvník si může vychutnat například celkový pohled na na´meˇsti´ T. G. Masaryka. Dále aplikace nabízí pohled na Maria´nsky´ sloup, sochy, na budovy Muzea a galerie Prosteˇjova, kostel Povy´sˇeni´ svatého Krˇi´zˇe, panoramaticky´ pohled na meˇsˇtˇanske´ domy na na´meˇsti´ a na za´veˇr pohled na radnici se vstupem do budovy. Nechybí ani kompletní prohlídka radnice a to jak z venkovní, tak i vnitřní části, včetně všech salonků, obřadní síně nebo věže s panoramaticky´m pohledem na všechny sveˇtove´ strany a náměstí. V nabídce pochopitelně nesmí chybět ani městský zámek včetně jeho interiérů. Vše dokresluje "procha´zka" Smetanovými sady.

Aplikace je možná ve všech běžných prohlížečích, včetně mobilních. Jde zejména o prohlížeče IE, Mozilla FireFox, Opera, Chrome a podobně. Aplikace umožňuje celoobrazovkový režim. Vstup naleznete v sekci Volný čas.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…