Prožijte advent v Šumperku

11.12.2017 14:32

Adventní období si můžete v Šumperku vychutnat během tří podvečerů v neděli 17., v pondělí 18. a v úterý 19. prosince u radnice.

Prožijte advent v Šumperku
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

U radnice bude připraven pestrý program v podobě stylového dioráma, přehlídky tradičních vánočních zvyků, vystoupení dětí z mateřských a základních škol, pěveckého sboru Motýli Šumperk, místních hudebních skupin, např. Haleluja band, Zutroy, Anna Lukášová a další. Chybět nebudou ani pochutiny v podobě tradiční zabíjačky a lahodného svařeného vína.

Příjemné podvečery můžete trávit s Divadlem Šumperk v úterý 12. a v pátek 22. prosince. Ve středu 13. prosince se pak všichni zájemci mohou zaposlouchat do tradičních vánočních koled v rámci Vánočního koncertu, který rozezní prostory IC od 16.30 hodin. Na koncertě vystoupí začínající Klarinetové trio Valentýna Marešová, Václav Merta a Antonín Kouřil ze třídy Jiřího Hlocha při Základní umělecké škole Šumperk a pěvecký sbor Ptáčata a Ptáčátka pod vedením Pavly Zerzáňové Hilšerové, při Základní škole Šumavská 21 Šumperk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…