Rada města Příbrami dočasně jmenovala nového ředitele centra

15.01.2016 17:23

Rada města na svém včerejším jednání dočasně jmenovala do funkce ředitele Centra sociálních a zdravotních služeb Příbram JUDr. Antonína Hejduka, a to na dobu určitou s účinností od 1. 2. 2016 do 31. 3. 2016.

Rada města Příbrami dočasně jmenovala nového ředitele centra
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Vystřídá dosavadního ředitele Mgr. Dušana Strakulu, který má od rady pověření vést centrum do posledního ledna. Na pozici stálého ředitele centra bude vypsáno řádné výběrové řízení, jehož proces bude nově řídit personální agentura.

„Pan JUDr. Hejduk je jmenován na dobu 2 měsíců, což je doba potřebná k tomu, aby odborná agentura měla dostatek času vybrat definitivního ředitele. Tato agentura se v minulosti již jednou osvědčila, a to dobře zvládnutým výběrovým řízením na ředitele Městských lesů Příbram, s. s r.o.,“ uvedl starosta města Příbrami Jindřich Vařeka.

JUDr. Antonín Hejduk (1944) splňuje kvalifikační předpoklady na pracovníka v sociálních službách dle zákona 108/206 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. V letech 2002 až 2009 vedl odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Příbram, v letech 2009 až 2012 byl vedoucím úseku administrativně správních činností a sociálních služeb Centra Rožmitál pod Třemšínem a v letech 2012 - 2015 byl ředitelem Domova seniorů "Maják" Příbram.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…