Říčany v mobilu jsou opět aktuálnější. Přehledné rychlé info o dění ve městě

06.10.2017 8:36

Již přes 1100 uživatelů si stáhlo do svého „chytrého“ telefonu naši mobilní aplikaci Říčany v mobilu. K dispozici jsou verze pro Android a iOS na Google play a v Appstore. Ke stažení ZDARMA je aktualizovaná verze nabízející ještě více informací a funkcí jednoduše, rychle a přehledně.

Říčany v mobilu jsou opět aktuálnější. Přehledné rychlé info o dění ve městě
Foto: info.ricany.cz
Popisek: Říčany

Nově v aplikaci přibyla například funkce sledování aktuálního stavu u přepážek v sekci ÚŘAD. Aktualizovaná verze též informuje oznamovatele o stavu nahlášené ZÁVADY. Ty lze jednoduše nafotit a poslat přes aplikaci přímo odpovědné osobě k vyřízení. Přehled o jejich řešení má i vedení radnice. Pořadatelé sportovních a kulturních akcí mohou přes web zadávat akce, které se uživatelům zobrazí na mobilu v KALENDÁŘI. Pro rychlé spojení ocení uživatelé i „živé“ kontakty a mnoho dalšího.

Dodavatel aplikace Říčany v mobilu společnost ETERNAL, s.r.o. je tvůrce aplikací i dalších měst třeba Kolín, Poděbrady, Jižní Morava v mobilu.

NASTAVENÍ - V nastavení si zvolte typ zpráv, na které chcete dostávat upozornění přímo na obrazovku mobilu pusch notifikací. Připomeneme Vám třeba přistavení kontejneru či čištění ulic ve vaší oblasti. V případě naléhavé krizové situace (požár, povodeň, …) vás budeme informovat tímto kanálem.

AKTUALITY - Přísun novinek o aktuálním dění ve městě.

KALENDÁŘ - Akce v Říčanech a okolí. Buďte stále v obraze, kde a kdy se konají kulturní, sportovní i jiné akce. Uložte si termín akce do svého mobilu, či zakupte vstupenky on-line. Novou akci můžete vložit i vy přes kalendář na webu města, ostatním se po schválení redaktora zobrazí v mobilu.

KONTAKTY - Najděte jednoduše „živý“ kontakt na kino, nemocnici, knihovnu, sběrný dvůr, úředníka, sportovní klub a mnoho dalších a hned volejte.

ŽIVOTNÍ SITUACE - Stavíte dům? Končí Vám platnost řidičského průkazu? Hlásíte dítě do školky či školy? Nevíte si rady s místním poplatkem za psa? Na tyto i mnoho dalších otázek zde najdete odpověď.

ZÁVADY - Zjistili jste nějakou závadu či poruchu? Nesvítí lampa? Teče z hydrantu voda? Chybí dopravní značka? Anebo je rozbitá houpačka na hřišti? Vyfoťte, napište komentář a pošlete jedním kliknutím na úřad. Budeme se snažit závadu co nejdříve vyřešit. Pro zpětnou vazbu jsme doplnili funkci o sledování stavu.

ÚŘAD - Potřebujete zjistit úřední hodiny? Chcete si předem rezervovat termín a znát aktuální stav na přepážkách? To vše zařídíte rychle a pohodlně z vašeho mobilu.

PRŮVODCE - Najděte si dětské hřiště, sportoviště či kulturní zařízení, kam vyrazíte s rodinou. Přehled památek a zajímavostí města včetně fotografií. Přehledná mapa stanovišť separovaného odpadu právě zde. Nově najdete i menu restaurací v okolí v nabídce „Dnešní oběd“.

DOPRAVA - Kde jsou právě teď kolony? Kde parkovat? Ukáže vám to aktuální mapa silničního provozu. Najdete zde i mapu parkovišť v Říčanech. Odjezdy a zpoždění BUS i vlak – Podívejte se, kdy vám to jede, případně zda má spoj zpoždění. Výběr máte ze všech říčanských zastávek autobusů a vlaku.

ÚŘAD - Nemáte čas chodit číst papírové vývěsky? Přečtěte si úřední desku na telefonu. Úřední hodiny a sídlo včetně „živých“ kontaktů na jednotlivé odbory. Chcete se zúčastnit výběrových řízení města? Hlídejte si vypsané veřejné zakázky. Říčanský Kurýr si můžete přečíst ještě před tím, než jej dostanete do schránky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…