Slavkov: Stavba nové křižovatky u cukrovaru omezí dopravu

11.08.2020 7:34 | Zprávy

Jízdu řidičům ve Slavkově zkomplikují od 10. 8. dopravní omezení související se stavbou nové prodejny Lidl v areálu bývalého cukrovaru.

Slavkov: Stavba nové křižovatky u cukrovaru omezí dopravu
Foto: slavkov.cz
Popisek: Palackého náměstí v Slavkově u Brna

V této fázi bude uzavřena silnice I/54 v ulici Československé armády ve směru od autobusového nádraží. Průjezdný pak zůstane nájezd na obchvat ze silnice I/51 na silnici I/54 směr Kyjov v obou směrech.

Objízdná trasa je navržena tak, aby řidiči mířící směr Kyjov využívali zejména obchvat a nájezd. Návštěvníci, kteří budou do Slavkova mířit od Kyjova budou značky navigovat tak, aby u obchodního centra Penny zabočili zpět do centra. Objížďka tedy nevede přes žádné okolní vesnice.

Druhou etapu prací, se kterou budou omezení spojena, završí dělníci podle plánů třicátého srpna. V další fázi začátkem září do konce října pak bude provoz na křižovatce řízen kyvadlově semaforem až do konce stavby kruhové křižovatky. Doprava v těchto místech bude proudit bez omezení od 30. října. Otevření nové provozovny Lidl plánuje na jaře příštího roku.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

16:31 Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

Město Havířov pro své občany v nejbližších dnech zřídí chytrou komunikační síť. Jmenuje je se Munipo…