Sokolovští učitelé byli oceněni plaketami Komenského

28.03.2017 17:45

V pondělí 27. března byly uděleny plakety Jana Amose Komenského pěti vybraným učitelům ze sokolovských škol za jejich přínosnou pedagogickou činnost.

Sokolovští učitelé byli oceněni plaketami Komenského
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

28. března slavíme výročí narození J. A. Komenského, právem označovaného učitelem národů. K tomuto dni jsou v České republice zároveň oceňováni učitelé, kteří svou činností přispěli k rozvoji vzdělanosti. Starosta Jan Picka spolu s místostarostkou Renatou Oulehlovou a vedoucí odboru školství a kultury Barborou Bardonovou přivítali s radostí na radnici čtyři z pěti nominovaných učitelů.

Poděkování za dlouholetou práci s dětmi patří Ivu Záleskému, řediteli ZŠ Švabinského 1702, zástupkyni ředitele Adéle Kailové ze ZŠ Běžecká 2055, Jaroslavě Matějkové ze ZŠ Pionýrů 1614 a Aleně Šádkové ze ZŠ Křižíkova 1916. Nominované ze základních škol doplňuje dlouholetá učitelka hry na klavír ze ZUŠ Sokolov Gertruda Myslivcová, která se slavnostního předání z osobních důvodů nemohla zúčastnit.

Předávání cen proběhlo ve velice přátelském duchu, kdy všichni zúčastnění vzpomínali na svá studentská léta, oblíbené učitele i neoblíbené praktiky některých z nich. Pedagogové si kromě plakety Jana Amose Komenského odnesli i knihu, krásnou kytici a vzácnou vzpomínku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…