Stávka ve Znojmě? I díky facebooku dopadla dobře

07.04.2017 19:47

Ve čtvrtek proběhla ve Znojmě stávka řidičů městské hromadné dopravy. Přestože znojemská radnice již dříve splnila všechny požadavky řidičů, někteří znojemští odboráři se přece jen rozhodli podpořit své kolegy v jiných místech republiky. K včerejší situaci na znojemských silnicích se dnes vyjádřil starosta Vlastimil Gabrhel.

Stávka ve Znojmě? I díky facebooku dopadla dobře
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

„Chtěl bych ocenit, že včerejší celostátně vyhlašovaná stávka řidičů měla u nás ve Znojmě poklidný průběh. Páteřní spoje města fungovaly jen s malými odchylkami a řada řidičů vyslyšela mou výzvu a ke stávce se nepřipojili vůbec, nebo jen symbolicky,” uvedl starosta.

„Po celý čtvrtek jsme byli v permanentní komunikaci s dopravcem, která trvala až do pozdních večerních hodin. Neustále jsme monitorovali situaci a informovali občany o aktuálním dění. Jsem rád, že s pomocí sociálních sítí a Mobilního rozhlasu byla doprava ve městě plynulá a k žádnému dopravnímu kolapsu nedošlo,” doplnil starosta Gabrhel.

„Myslím, že včerejší den nám přinesl novou cennou zkušenost, ze které si znojemská radnice rozhodně vezme ponaučení do budoucna,” dodal závěrem starosta města Znojma Vlastimil Gabrhel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

7:04 Kladno: Brzy se otevřou kruhové objezdy u sportovního gymnázia i ve Velké Dobré

Další část infrastruktury spojené s modernizací železniční trati je před dokončením. Okružní křižova…