Šumperk: Výstavy v Informačním centru pokračují i v novém roce

12.01.2017 11:36

V první polovině měsíce ledna se představí dětí z oddělení Včelky při Mateřské škole Veselá školka s projektem „Kde jsme byli o prázdninách“ aneb „Poznáváme Česko“. Děti pod vedením učitelek Ivany Křenkové a Šárky Veselovské vytvořily projekt o svých prázdninových cestách a o městě Šumperk.

Šumperk: Výstavy v Informačním centru pokračují i v novém roce
Foto: sumperk.cz
Popisek: Náměstí v Šumperku

Hlavním cílem projektu bylo zajímavou a hravou formou seznamovat děti s místem ve kterém žijí a probouzet zájem dětí objevovat nové poznatky o kultuře, historii a přírodních zajímavostech celé České republiky. Výstavu si můžete prohlédnout od úterý 10.1. do úterý 24.1.2017 v minigalerii informačního centra.

Od středy 25. 1. do pátku 3. 2. 2017 se můžete těšit na výstavu „Kouzelné město“, kterou Informační centrum Šumperk pořádá ve spolupráci s výtvarným oddělením Střediska volného času Doris Šumperk. Děti z výtvarných kroužků namalovaly obrázky na téma, jak by podle jejich představ mělo vypadat město Šumperk.

Informační centrum Šumperk na Hlavní třídě je otevřeno ve všední dny od 8.00 do 17.00, o víkendech od 9.00 do 12.00 a od 13.00 do 17.00. Vstup na výstavy je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…