Také ve Veselí nad Moravou připomenou Národní týden manželství

12.02.2017 13:35

Město Veselí nad Moravou se ve dnech 13. - 19. února 2017 zapojuje do 11. ročníku Národního týdne manželství. V této souvislosti bychom Vás chtěli pozvat na přednášku Mgr. Mileny Mikulkové „Tajný recept na dobré manželství“, kterou pořádá Centrum pro rodinu v Zarazicích.

Také ve Veselí nad Moravou připomenou Národní týden manželství
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

Národní týden manželství je skvělou příležitostí, kdy se páry mohou inspirovat, jak ze svého dobrého manželství udělat ještě lepší nebo, pokud je to třeba, obnovit to, co se časem ve vztahu vytratilo.  Je iniciativou, která spojuje celou škálu organizací, jednotlivců, odborníků, měst i církví, které již v minulých letech na oslavu manželství a pro jeho podporu zorganizovali stovky akcí po celé České republice.

Tento ročník Národního týdne manželství ponese motto „Recept na dobré manželství“. Celý týden, během něhož budou opět probíhat desítky akcí po celé České republice, zahájí tisková konference 13. 2. 2017 v 10:00 na půdě Poslanecké sněmovny. Záštitu nad Národním týdnem manželství a celou tiskovou konferencí pak převzal ministr zemědělství a poslanec Parlamentu ČR za KDU-ČSL Ing. Marián Jurečka.

Množství kreativních nápadů a zkušeností, jak tvořit jedinečná manželství, budou lidé v rámci Národního týdne manželství sdílet na akcích a v prostorách místních komunit, občanských sdružení, církví, rodinných a mateřských center, s odborníky i laiky. Jejich seznam v jednotlivých městech a krajích je možné najít na stránkách www.tydenmanzelstvi.cz. Jejich cílem je nabídnout příležitost pro všechny páry udělat něco malého pro svůj vztah a společně oslavit hloubku a smysl manželství, které je i přes různé problémy, které se pojí snad s každým vztahem, podle průzkumů pro většinu lidí stále tím nejdůležitějším.

Národní týden manželství vznikl v roce 1996 ve Velké Británii, v roce 2007 se poprvé konal v ČR a v současné době se připravuje ve více než dvaceti dalších zemích světa. Cílem akce je posílit vztahy v manželství a zvýraznit potřebu zabývat se otázkou vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství a též motivovat laickou a odbornou veřejnost, média i veřejně známé osobnosti, aby alespoň jednou za rok podpořili důležitost manželství.

Více informací o kampani a akcích je možné nalézt na stránkách www.tydenmanzelstvi.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…