Tanvald: Přijďte diskutovat s hejtmanem Libereckého kraje

20.02.2018 10:01

Martin Půta zavítá v pátek 23. února do Tanvaldu, a to v rámci tradičního Dne s hejtmanem. Má v plánu navštívit místní radnici, školy, teplárnu či vrchol Špičáku. Nejdůležitější část jej čeká od 16:00 hodin, kdy se v zasedací místnosti městského úřadu zúčastní besedy s občany a zastupiteli.

Tanvald: Přijďte diskutovat s hejtmanem Libereckého kraje
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Na místní radnici přivítá hejtmana starosta města Vladimír Vyhnálek, který jej bude provázet celý den. Dopolední program návštěvy začne v budově základní školy. Poté Martin Půta přijde diskutovat s žáky Gymnázia a obchodní akademie Tanvald. Před obědem, který proběhne společně se starosty okolních obcí, je v plánu návštěva zdejšího střediska volného času a teplárny.

Odpolední poobědové kroky hejtmana povedou do firmy 4soft s.r.o., která se zabývá výrobou bezpečných povrchů pro dětská a golfová hřiště. Dalším zastavením bude společnost Silroc CZ, kde se vyrábí komponenty a díly ze silikonu.

Den s hejtmanem završí krátký výlet na vrchol Tanvaldského Špičáku, prohlídka místního autokempu a především diskuze s občany v zasedací místnosti městského úřadu. Zde se mohou obyvatelé Tanvaldska zeptat přímo Martina Půty, který bude připraven dotazy různého charakteru zodpovědět.           

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…