Třebíč: Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění

18.06.2018 16:51

Na zastávkách městské autobusové dopravy nechal dopravce nainstalovat nové informační panely s technologií LED diod. Ty aktivně zobrazují aktuální zpoždění autobusů městské dopravy. Tento typ panelů umožňuje dobrou čitelnost i za zhoršených podmínek, jako je mlha nebo ostré slunce.

Třebíč: Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Aktuálně je v Třebíči osm panelů, šest na Karlově a dva na Komenského náměstí. Do konce tohoto roku budou tyto panely instalovány také na zastávkách městské dopravy Za Rybníkem a Poliklinika. Zároveň průběhu června bude zároveň upraven software na přestupním terminálu, kde i starší instalované panely budou zobrazovat aktuální odjezd autobusů.  

Pro větší atraktivitu veřejné dopravy byly v nemocnici v Třebíči v halách M (porodnice) a CH (chirurgie) instalovány dvě obrazovky, na kterých uživatelé budou moci zkontrolovat odjezd svého dopravního prostředku (vlak, autobus MAD i příměstský autobus). Jedná se o společnou investici města a nemocnice. Uvedené pavilony byly vybrány z toho důvodu, že zde je největší pohyb lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

10:29 Hustopeče: Oblastní kolo cyklistické soutěže ovládly město

V úterý 14. května se na dopravním hřišti Lipová sešli žáci škol mikroregionu Hustopečsko, kteří se …