Třebíč: Se starým číslem se na některé odbory nedovoláte

11.08.2018 16:54

Z důvodů modernizace telefonní ústředny na městském úřadě a městské policii budou na některých odborech od pondělí 13. srpna nová telefonní čísla.

Třebíč: Se starým číslem se na některé odbory nedovoláte
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Zařízení z roku 1997 již vykazuje známky opotřebení a v rámci zachování telefonní dostupnosti bylo rozhodnuto, že dojde k obnově telefonní ústředny. Změna se dotkne šesti čísel po předvolbě. Dojde tak ke sjednocení telefonních čísel na městském úřadě a městské policii.

Změna čísel se bude dotýkat především odborů sídlících na horní budově na Masarykově náměstí 116/6. Konkrétně půjde o tyto odbory nebo oddělení – Správní činnosti, Městská policie, Vnitřní správa, Obecní živnostenský úřad, Sociální věci, Životní prostředí a Finanční odbor – exekuce.

Veškeré změny budou probíhat o víkendu a občané nepocítí žádné omezení. Veškerá nová telefonní čísla budou během víkendu změněna na webových stránkách města (ZDE).

Klienti, kteří vytočí staré telefonní číslo, budou v telefonu informování o změně čísla a odkázání na web města nebo na informace městského úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

22:09 Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

Jihlava slavnostně otevřela nový kulturní klenot Masarykova náměstí, Stříbrný dům s číslem popisným …