Třebíč: Starosta řešil s lidmi zejména problematické parkování

09.11.2015 20:17

V minulém týdnu diskutoval starosta města Pavel Janata s lidmi při dalším neformálním setkání v La Fabrice na Karlově náměstí. Obvyklé dvě hodiny tentokrát na všechno nestačily, starosta se zdržel téměř do desáté večerní hodiny.

Třebíč: Starosta řešil s lidmi zejména problematické parkování
Foto: rep
Popisek: Třebíč

„Diskuze a podněty od občanů se tentokrát týkaly ve velké míře parkování. Řešili jsme parkování na Kubišově, Samešově a Zahradníčkově ulici, odpadky v potoce, natlučené hřeby na náměstí, které zde nechávají pořadatelé akcí, reklamní poutače firem, které zde již nemají svoje provozovny, obchvat města, chráněné bydlení a kouření na diskotékách,“ uvedl starosta města Pavel Janata.

„O některých věcech víme a pracujeme na jejich realizaci. Například na stavu kanalizace na Heyrovského ulici. Řešení tohoto problému již připravuje provozovatel, to je Vodárenská akciová společnost. Některé problémy ale město neodstraní, třeba kouření na diskotékách,“ dodal Janata.
Příští setkání se starostou je naplánováno na středu 2. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…