Třebíč: Starosta zašel s občany na kus řeči

06.09.2015 12:42

Ve středu 2. září proběhla první z pravidelných měsíčních besed starosty města Pavla Janaty s obyvateli Třebíče. Neformální akce, nazvaná Na kus řeči se starostou, probíhala od 18,00 do 20,00 hodin v pizzerii La Fabrika. Se starostou si přišlo popovídat kolem dvaceti lidí.

Třebíč: Starosta zašel s občany na kus řeči
Foto: rep
Popisek: Třebíč

„Samotného mě zajímalo, jak to bude probíhat. Kolik přijde lidí, jaké dotazy budou převládat. Nakonec to bylo velmi příjemné. Občané, kteří na setkání přišli, tuto možnost a způsob diskuze ocenili. Dostal jsem od nich spoustu podnětů. O některých víme a máme v plánu je realizovat, mnohé se již řeší a některé nejsou v rámci města řešitelné,“ uvedl Janata.

„Z otázek, které jsme diskutovali, mohu uvést například stížnost, že si lidé neuklízejí při venčení po svých psech. Mluvili jsme o revitalizaci Karlova náměstí, o obchvatu Třebíče, značení ulic a domů ve městě, dopravě v židovské čtvrti, úpravě sídlišť, chodníků a silnic, nedávné kontrole v plaveckém areálu a dalších. Něco jsme si řekli přímo na místě, ostatním podnětům se v úřadu budeme věnovat,“ dodal starosta.

Příští neformální setkání s občany se bude konat 7. října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.