Třebíč: Trash Hero dočišťuje Krajíčkovu stráň

01.02.2022 15:47 | Tisková zpráva

Trash Hero Třebíč se vrací s cílem dočistit Krajíčkovu stráň. Úklid proběhne v sobotu 5. února 2022 od 10:00 do 11:30 hodin v lesíku v západní části Krajíčkovy stráně v Třebíči – Poušově a pod Penny Marketem.

Třebíč: Trash Hero dočišťuje Krajíčkovu stráň
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Sraz účastníků je u kruhového objezdu u poušovské střelnice. Rukavice a pytle budou opět k dispozici, stačí teplé oblečení, dobrá obuv a odhodlání zkrášlit prostředí kolem nás. Více informací, mapu a možnost přihlášení najdete v události na facebooku zde. Přijít lze ale i bez přihlášení.

Trash Hero je česká neziskovka a parta dobrovolníků, která bere ekologii s úsměvem a do vlastních rukou. Patří ke světovému hnutí Trash Hero, které uklízí na 162 místech v 15 zemích světa. Zcela nedávno vznikla v Třebíči nová, v pořadí již dvacátá základna v ČR a při prvním úklidu třebíčští dobrovolníci odklidili více než 400 kg odpadu.

Trash Hero (v překladu odpadkový hrdina) může být každý. Úklidy organizují pro všechny, zdarma a s dobrou náladou. Stačí jen přijít a přiložit ruku k dílu. Za pátý úklid vás obléknou do žlutého trika.

Více informací najdete ZDE a ZDE

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Pečovatelská služba dostane nová nízkoemisní vozidla

16:31 Ústí nad Labem: Pečovatelská služba dostane nová nízkoemisní vozidla

Město kupuje nová nízkoemisní vozidla pro Pečovatelskou službu Ústí nad Labem. Nová auta pomohou nap…