Třinec: Vyvolávací systém slouží občanům

17.01.2017 15:33

Od pondělka mohou klienti Městského úřadu v Třinci využívat na vybraných agendách vyvolávací systém.

Třinec: Vyvolávací systém slouží občanům
Foto: archív autora
Popisek: Třinec

Nový systém, který zvýší komfort čekajících klientů, je k dispozici v přízemí budovy městského úřadu na úseku občanských průkazů, cestovních dokladů, pokladen, evidenci řidičů, registraci vozidel a techniků. Celkem je tímto systémem vybaveno 14 přepážek. Systém umožňuje samoobslužnou registraci klientů u centrálního pultíku, kde si klient navolí, co potřebuje vyřídit.

Kromě pořadového čísla dostane příchozí návštěvník také přesné údaje, které pracoviště jej obslouží. Poté už jen sleduje, kdy bude jeho pořadové číslo vyhlášeno na elektronických informačních tabulích.

Vyvolávací systém bude v provozu na uvedených agendách v úřední dny, tedy v pondělky, úterý a středy. V rámci nového systému budou mít občané v nejbližší době možnost objednat se k návštěvě úřadu předem prostřednictvím odkazu na internetových stránkách města. „Na tomto dalším kroku v současné době pracujeme. Předpokládáme, že objednávkový systém zprovozníme nejpozději na začátku února,“ uvedl vedoucí odboru informatiky třinecké radnice Pavel Moj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…