Turnov: Udělej vlastní 750

20.03.2022 9:41 | Tisková zpráva

Turnov si letos připomíná 750 let od první písemné zmínky o městě. Všichni řešíme i závažnější problémy, ale historii je třeba si připomínat a je důležité žít v přítomnosti. Zapojte se tedy do oslav města na vlastní kůži.

Turnov: Udělej vlastní 750
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Město Turnov v roce 2022 slaví významné výročí, na začátku května uplyne přesně 750 let od první písemné zmínky o městě. Turnov tento rok věnuje oslavám, které by měla provázet také pestrá paleta aktivit a událostí, které bude organizovat město nebo turnovské organizace a spolky.

Některé z aktivit byly v předstihu avizované a jejich výčet vyšel v Kalendáři akcí TURNOV 2022 (ZDE), který je volně dostupný veřejnosti na webu města nebo v tištěné podobě. V rámci celoročních akcí vznikla také výzva, se kterou se na vás obracíme. 750! Výzva nejen pro sportovní spolky a oddíly dostala podtitul – Udělej vlastní 750!

Touto výzvou bychom rádi podpořili méně formální aktivity, které vzejdou z vašich nápadů. V podstatě se může jednat o cokoli z vašich činností, co spojíte s číslem 750. Ať už se bude jednat o turnaj, závod, tematickou činnost na příměstském táboře apod., těšíme se na Vaše zážitky s 750! Do výzvy se samozřejmě může připojit každý, nejen v rámci spolku nebo organizace. Zapojte rodinu nebo přátele a vymyslete vlastní 750! výzvu.

Vše dokumentujte fotografií nebo videem, vytvořte spot nebo jiný příspěvek a sdílejte s námi na emailu 750@turnov.cz do 10. května 2022. Prezentace vašich aktivit, spolků a sdružení zveřejníme na webu a sociálních sítích města. V Týdnu oslav na konci května proběhne také veřejná prezentace příspěvků. Účast v této výzvě tak můžete využít pro propagaci vašeho spolku nebo oddílu a vaší činnosti, případně pro nábor dětí a mládeže. A navíc 750 let města zažijete na vlastní kůži!

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Milan Brázdil byl položen dotaz

Podle mě dezinformujete vy, když tvrdíte, co tvrdíte

Dobrý den, pane Brázdile, obracím se na vás zde, protože mi to přijde důvěryhodnější, i když mi zřejmě neodpovíte, snad si to aspoň přečtete. Jestli vás zajímá, co si myslím o korespondenční volbě tak vám řeknu, že je mi to úplně jedno, spíš mě štve, že vy poslanci (koalice i opozice) řešíte právě t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: V centru města budou nové koše

19:06 Ústí nad Labem: V centru města budou nové koše

Veřejná zakázka na obnovu městského mobiliáře zná svého dodavatele. Cílem je obměna odpadkových košů…