Turnov a Jičín bude hostit Český pohár v hokejbalu

20.08.2017 19:31

Před vypuknutím Crossdock Extraligy se na zimních stadionech v Jičíně a Turnově uskuteční Český pohár v hokejbalu, kde bude během dvou dnů k vidění na třicet zápasů.

Turnov a Jičín bude hostit Český pohár v hokejbalu
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Český pohár je tvořen kvartetem skupin po třech účastnících. Základní skupiny se odehrají v sobotu 26. srpna, kdy se proti sobě postaví každý s každým v jedno duelu. Sobotní odpoledne pak ještě nabídne čtvrtfinálové souboje, do nichž postoupí týmy na prvních a druhých místech základních skupin. Skupina A a B odehraje čtvrtfinále křížem v Jičíně, a to samé čeká skupinu C a D v Turnově. Vítězové postupují do semifinále, poražení odehrají v neděli malé semifinále.

Týmy, které ovládnou semifinálové duely, postupují do finále, poražení se utkají o konečné 3. místo. Vítězové malého semifinále hrají o konečné 5. místo, poražení o konečné 7. místo. Týmy na 3. místech základní skupin utvoří samostatnou skupinu, v níž hrají každý s každým o pořadí na 9. - 12. místě. Každý tým tak na předsezónním turnaji odehraje pět zápasů.

Vítěz se může těšit na Světový pohár a nemalou finanční či materiální odměnu.

Všechna utkání základních skupin a utkání o pořadí na 9. - 12. místě se hrají 2 x 15 minut čistého času, dvoubodovým systémem – bod za remízu, dva body za vítězství a žádný bod za porážku. Utkání play-off se hrají do rozhodnutí 2 x 15 minut čistého času. V případě nerozhodného výsledku následují samostatná střílení v sérii po třech, popřípadě po jednom s výměnou pořadí do rozhodnutí.

V případě nerozhodného výsledku finálového utkání následuje po dvouminutové přestávce prodloužení v délce pěti minut, v případě stálého nerozhodnutí následují samostatná střílení v sérii po pěti, či série po jednom s výměnou pořadí a stylem náhlé smrti. Vítěz Českého poháru se může těšit na zisk putovního poháru a zlatých medailí a finanční či materiální odměny v hodnotě 25.000 Kč. Triumfátor si navíc vybojuje právo postupu na Světový pohár.

Týmy na druhém a třetím místě taktéž obdrží poháry, medaile a finanční či materiální odměnu v hodnotě 15.000 Kč respektive 5.000 Kč. Umístit se na bedně se tak týmům rozhodně vyplatí.

Kompletní rozpis turnaje naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…