Turnovské infocentrum získalo certifikát kvality

06.11.2017 13:00

Regionální turistické informační centrum má za sebou další z úspěšných kroků, které zvyšují kvalitu jeho služeb. Získalo certifikaci I. stupně Českého systému kvality služeb. Stalo se tak čtvrtým certifikovaným informačním centrem v Libereckém kraji a zařadilo se k informačním centrům a dalším organizacím v České republice, kteří tento certifikát vlastní.

Turnovské infocentrum získalo certifikát kvality
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Český systém kvality služeb vytvořilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR jako nástroj ke zkvalitňování služeb cestovního ruchu v Česku. Na jeho realizaci spolupracuje s vybranými profesními asociacemi v cestovním ruchu. ČSKS byl vytvořen s využitím licence německého systému Service Qualität Deutschland (SQD), který již více než deset let přispívá k rozvoji kvality služeb v Německu.  V České republice jde o prestižní, mezinárodně srovnatelnou značku, která pro zákazníka představuje příslib kvality služeb a zároveň je oceněním práce zaměstnanců dané organizace. 

Certifikát má omezenou platnost. Z toho důvodu je potřeba na kvalitě služeb stále pracovat. Certifikát je impulzem pro další zlepšování služeb, které infocentrum poskytuje občanům i návštěvníkům města. Věříme, že se nám tento získaný certifikát podaří úspěšně obhájit.

Turisté jsou v Turnově vítáni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…