Uherské Hradiště: Nového veřejného osvětlení se dočká ulice Větrná

28.07.2017 16:44

Dostatečné světlo zajistí celé ulici celkem 42 sloupů s LED osvětlením, které nejen šetří více než 50% nákladů z hlediska spotřeby energie, ale má také delší životnost.

Uherské Hradiště: Nového veřejného osvětlení se dočká ulice Větrná
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Město Uherské Hradiště se postupně snaží investovat peníze do rekonstrukce zastarávajícího veřejného osvětlení. Ta nespočívá jen ve výměnách starých svítidel, ale i stavění nových sloupů a výměně vedení.

Při probíhající akci, která se týká úseku od křižovatky ulic Školní a Větrná až po křížení ulic Větrná a Solná cesta, jde o kompletní výměnu všech kabelů veřejného osvětlení, sloupů  i osvětlovacích těles. Stávající sloupy budou demontovány, některé z nich budou posunuty na jiná stanoviště.

Rekonstrukce veřejného osvětlení v ulici Větrná si vyžádá náklady 4,1 milionu korun a město ji hradí ze svého rozpočtu. Veškeré práce by měly být dokončeny do 25. září.  

V úseku prováděných prací dochází k částečnému omezení dopravy, proto prosíme řidiče, aby sledovali provizorní dopravní značení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.