Úřad Prahy 2 podporuje aktivní zálohy

03.07.2016 8:31

Starostka Jana Černochová, spolu s dvěma zaměstnanci Úřadu MČ Praha 2, členy aktivních záloh, se zúčastnila v konferenčním sále Domu armády Praha společenského setkání představitelů Armády České republiky a šéfů firem i institucí, které mají mezi svými zaměstnanci členy aktivních záloh (AZ).

Úřad Prahy 2 podporuje aktivní zálohy
Foto: mcpraha2.cz
Popisek: Karlovo náměstí v Praze

Na setkání byla pozvána zhruba padesátka zaměstnavatelů, kteří mají pozitivní přístup k Armádě ČR a podporují své zaměstnance při absolvování povinných cvičení, nezbytných pro trvalou připravenost jednotek AZ. Setkání se zúčastnila řada armádních špiček v čele s armádním generálem Ing. Josefem Bečvářem, který poděkoval přítomným „civilistům“ za vstřícnost a ochotu a členům aktivních záloh za jejich připravenost se v případě nutnosti podílet na obraně státu.

Starostka Jana Černochová, která jako poslankyně zasedá ve sněmovních výborech pro obranu a pro bezpečnost a aktivní zálohy výrazně podporuje, přijala za Úřad Prahy 2 Děkovný list náčelníka generálního štábu „za příspěvek k obranyschopnosti České republiky v oblasti aktivní zálohy“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…