Ústí nad Labem: Městští radní rozhodovali o dotacích

19.10.2017 10:01

Další dotace z Fondu Rady města byly přiděleny na kulturní projekty.

Ústí nad Labem: Městští radní rozhodovali o dotacích
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Tereza Chaloupková získala 29 000 Kč na II. prodejní přehlídku designérů Design Box, která se uskuteční 6. 12. 2017 v Domě kultury, jedná se již o 5. ročník prodejní výstavy autorské tvorby současného designu, šperků a módy s bohatým doprovodným programem. Program je připraven v podobě módní přehlídky, dětské výtvarné dílničky, divadelní hry, workshopů a hudebního vystoupení. Vše bude laděno do předvánoční atmosféry.

Ladislav Muška, uznávaný ústecký spisovatel s mnoha oceněními, dostal dotaci 20 000 korun na vydání novely Ta ženská a vrah. Příběh je sondou do několika lidských životů a odehrává se v čase po divoké privatizaci. Vykládán bude ze tří úhlů pohledu.

Jaroslava Péma radní podpořili 25 000 korunami na akci Swingové Vánoce 2017, které budou 22. 12. 2017 v Domě kultury v Ústí nad Labem. V rámci programu vystoupí zpěvák Jan Smigmator a zpěvačka Dasha za doprovodu Big Bandu Felixe Slováčka s hosty. Koncert bude složen ze slavných vánočních evergreenů zlaté swingové éry.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…