Ústí nad Labem: Seniorům k jubileu popřál náměstek primátorky

25.07.2018 19:02

Pavel Dufek, náměstek primátorky, popřál obyvatelům domovů pro seniory v Orlické ulici, v ulici v Klidu a v Doběticích mnoho zdraví a štěstí ke kulatým narozeninám, které slaví v červenci.

Ústí nad Labem: Seniorům k jubileu popřál náměstek primátorky
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V domově v Orlické navštívil paní Marii Ešnerovou, které je devadesát let, předal jí květiny a drobné dárky. K devadesátým narozeninám popřál Pavel Dufek také paní Martě Staré v domově v ulici v Klidu. Ke krásným pětadevadesátým narozeninám popřál paní Jindřišce Jílkové a panu Jaroslavu Miltrovi.

Další návštěva se konala v Domově pro seniory v Doběticích, kde krásné 104. narozeniny slaví Hermína Vojtíšková. K devadesátinám popřál Pavel Dufek Miladě Kuncové a Elišce Krebsové.

Senioři měli z návštěvy radost. Vyprávěli o svém životě v domově a podělili se o vzpomínky na zážitky z předchozích let. Například paní Stará se pochlubila svými keramickými výtvory, které vyrábí v keramické dílně domova a vyprávěla, jak pracovala u hasičů. Ostatní se přidali s tím, jak se těší na návštěvy svých nejbližších a jak jsou s pobytem v domově spokojeni. "Je tu dobře, mám všechno, co potřebuju, jen to zdraví by mohlo být lepší," poznamenala paní Milada Kuncová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…