V Šumperku se otevírá jeden z největších skateparků v ČR

20.10.2015 12:19

Město Šumperk ve spolupráci se Skate Lokals Šumperk pořádá slavnostní otevření nově vybudovaného skateparku v areálu bývalého venkovního plaveckého bazénu Aquatol, jež se uskuteční v sobotu 24. října 2015 od 14:00 hodin. Návštěvníci budou mít možnost shlédnout exhibici skateboardistů, kteří poprvé vyzkouší areál na vlastní kolečka.

V Šumperku se otevírá jeden z největších skateparků v ČR
Foto: sumperk.cz
Popisek: Náměstí v Šumperku

Stavba skateparku, kterou realizovala firma Mystic Construction, započala na jaře letošního roku. „ Šumperský skatepark patří mezi pět největších v České republice. Jsem rád, že se nám podařilo vybudovat takovýto areál, který přivede spoustu mladých lidí k pohybové aktivitě a ke sportu obecně“, sdělil místostarosta Tomáš Spurný. Do budoucna se plánuje rovněž vybudování in-line dráhy vedoucí kolem rybníka, betonová stěna pro graffiti a několik hřišť pro různé věkové kategorie. Stavba skateparku stála necelých 8 milionů korun. 

Pro návštěvníky slavnostního otevření skateparku je kromě exhibice připraveno také bohaté občerstvení, soutěž o věcné ceny a možnost vyzkoušet si jízdu na skateboardu. Programem bude provázet speaker Labuť a hrát bude DJ Makovec. Chybět nebude ani bohaté občerstvení. V případě nepříznivého počasí se slavnostní otevření přesune na jiný termín.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…